over ons


Vacaturewand.nl is een nieuw platform waar ambitieuze bedrijven én werknemers met potentie elkaar tegenkomen. Vacaturewand heeft als maatschappelijk doel om werknemers en werkgevers dichter bij elkaar te brengen en zodoende mens én bedrijf te ontwikkelen. Uiteraard is het belangrijk dat mensen snel aan de slag kunnen en niet te lang thuis zitten, terwijl bedrijven moeten kunnen beschikken over het juiste personeel. Alle activiteiten binnen Vacaturewand.nl zijn er daarom op gericht om economische voorspoed en zelfontplooiing bij mens en bedrijf te stimuleren.


Vacaturewand.nl is een creatieve omgeving voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Daarnaast kunnen zowel onervaren als ervaren werknemers hier terecht voor een functie die bij hen past. Solliciteren is door de jaren heen anders geworden en een unieke videosollicitatie sluit daar goed bij aan. Werkzoekenden kunnen een open videopitch  toevoegen aan hun persoonlijke CV, om zo een streepje voor te krijgen voor een bepaalde functie. Ook krijgen werkgever en werknemer vervolgens de kans om in een virtuele ruimte een realtime videogesprek te voeren en zo voor het eerst kennis te maken. Bedrijven én personen krijgen zo een speciale kans om elkaar te vinden.

Plaats je CV dus nu in combinatie met een videosollicitatie. Je kunt gemakkelijk en gratis een account aanmaken en bedrijven direct kennis laten maken met je doelen, ambities en ervaring.

Het uploaden van je CV doe je nu razendsnel en het bijhouden hiervan is ook makkelijker dan ooit. Zo ben je altijd up-to-date en weten bedrijven wat ze van jou kunnen verwachten. Bewaar ook je favoriete vacatures, zodat je kunt solliciteren wanneer je daar echt de tijd voor hebt!7
Vacatures
7
CV's
15
Bedrijven
4
Sollicitaties

VACATUREWAND

KvK-nummer: 70003742
IBAN: NL35INGB0008162716
BTW-nummer: NL858099664B01

 

Newsletter